martes, 28 de agosto de 2012





LAS ZAPATILLAS DE LAS MONSTER PARA ESTE OTOÑO INVIERNO LAS PUEDES ENCONTRAR EN NUESTRA TIENDA

lunes, 25 de junio de 2012

ven y disfruta del 5%de descuento en material escolar seguro que tu bolsillo lo agradecera

sábado, 9 de junio de 2012

 MIRAS EL PRECIO DE LAS COSAS?
 NO TE LO PIENSES MAS HACERCATE A NUESTRA TIENDA.

miércoles, 2 de mayo de 2012

Buenos días queridisim@s clientes:informaros de que siguen nuestras ofertas en pack genéricos, yyyy en vuestra primera compra de toners os hacemos un 3x2 en un mismo , recuerda en genèricos, deciros tambien que nos han llegado complementos para estar bien guapa estas fiestas de San Pasqual y para este veranito, apuntate a la moda de bolsos ven a visitarnos y mira cual es tu estilo, lo mismo en pendientes , collares y broches elige el tuyo , os esperamos.....

martes, 24 de abril de 2012

hola familia! com tots els dies aci estem al peu del canó. Esperem les vostres  visites entreu i pregunteu per tot allo que vos fa  falta, estarem molt contents de ajudar-vos.
Recordeu que tenim de tot: : toners ,tintes generics i originals, material de oficina, material escolar, papereria, el nostre servei a empreses i.... ara també bisuteria i bolssos.
En estes semanates també tindrem regalets per al dia de la mare, i prepareuse!!!!! mes cosetes per a estar mes guapes estes festes i este estiuet.
No oblideu que tambe podem fer-vos fotocopies en B/N i color, Fax.
El nostre horari es molt ampli de 9-14 i 16:30- 20.30H
Te esperem
Moltes gracies a tots els que haveu vingut ja a comprar a la tenda  i sou clients nostres, gracies per participar a que ens fem grans......gracies

jueves, 29 de marzo de 2012

Hola a tots!!

TonerVallés inaugura nova tenda a Vila-real. Som especialistes en tintes i toners. Oferim cartutxos i toners de totes les marques, així com material d'oficina. També som papereria!!

Estem a l'avinguda Francesc Tàrrega nº16 de Vila-real!! Podeu consultar les millor ofertes a la nostra web.